Veilig tanden witten

Een stralende lach met witte tanden dat wilt u toch ook? Professioneel laten bleken door middel van de modernste behandelmethodes en zonder dat het tandvlees of tanden worden beschadigd.

Boek nu je afspraak online

Wittere tanden zonder pijn, gevoeligheid, of aantasting van uw tanden.

Het gebit staat voortdurend bloot aan diverse verkleuringen, door het drinken van bijvoorbeeld Koffie, thee of door het roken.  Ook leeftijd en genetische aanslag speelt hierbij een rol.

Gelukkig kunnen wij hier iets aan doen!

Wij bleken uw tanden hier in ons center in Keerbergen, met onze peroxidevrije bleekgel, waardoor deze behandeling veilig is voor tandvlees en tandglazuur. Er wordt niets veranderd aan de structuur van de tanden.

Na 1 behandelsessie van 1×30 minuten voor een discreet effect 2x 30 minuten voor een echt wit effect of, heeft u zonder iets te voelen wittere tanden.

Hoe gaan wij  te werk?

U kunt bij ons vooraf online een afspraak maken. We beginnen met een consult, tijdens dit consult kan je kenbaar maken wat je graag als eindresultaat zal zien. Na het consult is het tijd voor de behandeling. De behandeling moet meerdere keren worden uitgevoerd om het gewenste resultaat te krijgen.

Wilt u uw tanden laten bleken? Dan kunt u heel makkelijk online een afspraak maken.

 

Pearl Smile Basic

Onderhoudsbeurt
45,00
  • Tot 3 tinten lichter
  • 1 x 30 minuten

Pearl Smile Perfect

Perfect witte tanden
60,00
  • Tot 7 tinten lichter
  • 2 x 30 minuten
Populair