Oxigen 3-in-1 gelaatsverzorging

OxyGeneo is een volledig pijnloze behandeling en geschikt voor ieder huidtype. De behandeling is geïnspireerd op de werking van warmwaterbronnen. CO2 belletjes spatten zacht op je huid uit elkaar, waardoor de (bloed)circulatie verbetert en de zuurstofafgifte in je huid wordt verhoogt. De afvalstoffen worden beter afgevoerd en al na één sessie ziet je huid er stralender en strakker uit.

 

De 3-in-1 werking

 1. Exfoliatie: dode huidcellen worden verwijderd door middel van een milde peeling (exfoliatie). Dit maakt de huid beter in staat om werkzame stoffen op te nemen.
 2. Infuse:met een gel worden werkzame stoffen de huid in gebracht. Door de combinatie met de exfoliatie, worden deze stoffen tot diep in de huid opgenomen.
 3. Oxygenate: de CO2 belletjes verhogen de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit.
Microneedling in Keerbergen

Voordelen voor de huid

De voordelen voor jouw huid

 

Stimuleert de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit

 • Direct resultaat
 • Geen hersteltijd
 • Super anti-aging werking
 • Direct een stralende, egale en frisse huid
 • Geeft de huid een betere hydratatie
 • Geeft de huid meer volume
 • Vermindert oppervlakkige pigmentvlekken
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels

Extra behandelingen

Tripollar Radiofrequentie

Tripollar RF 3e generatie Radiofrequentie is op dit moment de meest comfortabele & effectieve radiofrequentie technologie voor huidverstrakking en versteviging.

TriPollar ontstijgt de beperkingen van eerdere mono-polaire en bi-polaire technologieën. Deze tehcniek is eenvoudig in gebruik en extreem efficiënt. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat. Een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

De resultaten zijn huidverstrakking & lifting, face sculpting & contouring, acne reductie, rimpelreductie en vermindering van de onderkin.

Ultrasound

Een mooie aanvulling op OxyGeneo is de Ultrasound gezichtsbehandeling. Dit is een techniek waarbij door middel van geluidsgolven een micromassage aan de huid wordt gegeven. Het is een ideale behandeling  om een strakkere en egalere huid te krijgen. De golven verwarmen de huid en zorgen ervoor dat werkzame stoffen zoals vitaminen, mineralen en collageen doordringen naar dieper liggend weefsel. Hierdoor worden  afvalstoffen beter afgevoerd. Doordat ultrasound van binnenuit werkt, helpt deze behandeling ook goed bij acne en rosacea. Ultrasound helpt ook bij slappe oogleden, dubbele kin, littekens, fijne lijntjes en rimpels, grote poriën.

Prijzen van Microneedling bij Dermasthetics in Keerbergen