Diode Ice Laser

Permanente laserontharing bij ons in Keerbergen biedt een oplossing en is de beste en meest comfortabele manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te verwijderen.

Deze ontharingsmethode richt zich op het eiwit in de stamcellen, waardoor deze manier van laserontharing geschikt is voor bijna elk huid-en haartype.

-30% Korting!


Boek nu uw Laser ontharing
met -30% korting tot 30 juni 2023

De korting blijft geldig de volledige behandeling!

Boek nu uw behandeling aan -30% korting

Wat houdt permanente laser ontharing met de diode laser in?

Permanent ontharen met de ice Diode Laser is een krachtige lichtbron die op verschillende frequenties kan werken. Deze frequenties zijn 755nm – 808 en 1064nm.

Het verschil tussen de Ice Diode Laser en een standaard laser is dat de Ice Diode Laser een bewegende technologie heeft, waardoor de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur die het haarzakje vernietigd en dit zonder de huid te beschadigen.

 

Doet de Diode Ice Laser pijn? En hoe komt het dat het minder gevoelig is dan bij andere ontharingslasers?

De Diode Ice Laser in ons salon in Keerbergen is bijna niet pijnlijk. Op bepaalde plaatsen kan het iets gevoeliger zijn, zoals de schaamstreek of de oksels, maar pijnlijk is het niet.

De Diode Ice Laser heeft dan ook een ingebouwde koeling in de behandelkop, waardoor je tijdens de behandeling minder of helemaal geen pijn ervaart.

Welke huid-en haartypes zijn moeilijker te behandelen?

Personen met een bleke huid en donkere haartjes zijn de gemakkelijkste kandidaten om te behandelen. Personen met een meer gepigmenteerde huid zijn moeilijker te behandelen. Dit omdat er een verschil van kleur moet zijn tussen de haartjes en de huid. Donkere huiden zijn ook mogelijk om te behandelen, echter om veilig te kunnen werken, gaan meer behandelingen nodig zijn.

Je kan steeds ons bellen, mailen of op gratis intake gesprek komen als je erachter wilt komen of de Diode Ice Laser behandeling iets voor jou is.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Je hebt tussen de 8 en de 12 behandelingen nodig.

Alles hangt af van hoeveel haartjes je hebt, je huidskleur en de kleur van je haartjes. In een gratis intake kan je meer duidelijkheid krijgen betreffende aantal behandelingen die nodig zijn.

Zowieso, betaal je per behandeling en kies je zelf hoeveel behandelingen je wenst.

 

Met wat moet ik rekening houden voor en na de behandeling?

Voor de behandeling dienen we kennis te hebben van de medische geschiedenis van jouw als klant.

Dit om aandoeningen die een contra-indicatie zijn voor de behandeling uit te sluiten. Ook zal het behandelgebied bij aanvang van de behandeling gecontroleerd worden.

Vermijdt ook blootstelling aan de zon/zonnebank op de plaatsen die je wenst te behandelen tot 2 à 3 weken voor de behandeling.

Na de behandeling kan (niet altijd) een lichte irritatie aan de huid zich voordoen. Dit is absoluut normaal en zal binnen een paar uur wegtrekken.

Gebruik tot 24 uur na de behandeling ook geen cosmetica of crèmes op oliebasis.

Erg belangrijk: voorkom blootstelling aan de zon en/of zonnebank voor een periode van 2 weken na de behandeling.

Hoe kan je je voorbereiden op een Diode Ice Laser behandeling?

Je dient de plaats die je wenst te behandeling 2 tot 3 weken voor de behandeling zon (en zonnebank)vrij te houden.

24uur voor de behandeling moet je de te behandelde zone scheren.

Boek nu uw behandeling aan -30% korting

Boek nu uw Laser ontharing met -30% korting tot 30 juni 2023
De korting blijft geldig de volledige behandeling!

Prijzen Laser Ontharing bij Dermasthetics in Keerbergen

Boek nu uw behandeling aan -30% korting