EASYSCULPT

Easysculpt is de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator in de geschiedenis. De gestimuleerde spieren zorgen voor een verhoogde bloedcirculatie en voor verbranding van calorieën. Tevens draagt deze stimulatie bij aan een verhoogde spieropbouw terwijl er vet wordt verbrand.

Easysculpt Opbouw van spieren: Methode

Hoe verloopt de behandeling met de Easysculpt in Keerbergen?

De behandeling start met een intake betreffende je wensen en de te verwachten resultaten. 
Vervolgens worden 4 tot 6 opeenvolgende behandelingen ingepland binnen een tijdbestek van 2 tot 3 weken.

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en u kunt een lichte spierpijn hebben na de behandeling. Elke behandeling duurt 30 minuten en achteraf kan je gewoon weer je dagtaak opnemen.

Afhankelijk van de te behandelen gebied, ligt u op uw rug of buik tijdens de sessie.

De handstukken worden op het lichaam gezet en vastgemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de elektromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied.

 
hoewerkthifem

Easysculpt: Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt een Easysculpt behandeling?

Gemiddeld duurt een behandeling 40 minuten per zone. Je bent aan het toestel verbonden voor 30 minuten.

Kan ik meerdere Easysculpt behandelingen op één dag ondergaan?

Ja, dat is geen probleem. Sommige mensen vinden het prettig om een dubbele afspraak in te plannen. zones.

Hoeveel Easysculpt behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van het aantal zones, de omvang van het vetweefsel en de gewenste resultaten inzake spiermassa, kan dit minimum op 4 sessies rekenen. De meeste zijn tevreden na 6 of 8 sessies. Anderen gaan dan weer voor 10 sessies. Of dit resultaat voldoende is bepaalt u uiteindelijk zelf. Indien je niet zeker bent hoeveel sessies je nodig hebt, kan je steeds op afspraak langskomen voor een gratis infosessie. Deze kan je boeken op: www.dermasthetics.be/online-boeken.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van de Easysculpt behandeling?

Je ziet meestal onmiddellijk al een subtiel verschil, maar het uiteindelijke resultaat zie je 4 tot 6 weken na de laatste sessie. en kunt u beslissen of u een aanvullende behandeling nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken.

Is Easysculpt  pijnlijk?

EASYSCULPT is niet pijnlijk, wel voel je de contracties van de spieren zeker, omdat de spieren op de gewenste zone intensief getraind worden.

Heeft EASYSCULPT bijwerkingen?

Niet echt, je kan na de behandeling last hebben van lichte spierpijn op de behandelde zone, maar dit is meestal niet het geval.

Is een EASYSCULPTbehandeling gevaarlijk?

Neen. Het is een niet-invasieve behandeling;

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor EASYSCULPT?

Mensen met die metalen object in hun lichaam hebben en personen met pacemakers, risico tot hartfalen worden niet aangeraden EASYCULPT behandelingen te ondergaan.

Voor wie is EASYSCULPTwel geschikt?

Voor personen die niet teveel of geen overgewicht hebben, graag meer spieren wensen en dat laatste vet wensen kwijt te raken. Kortom lichaam met betere contouren.

Ideale plaatsen zijn de buik, de billen (om rondere billen te krijgen), de armen, binnenkant benen, voor-en achterkant benen.

Prijzen Easysculpt bij Dermasthetics in Keerbergen

Boek nu uw behandeling